Samarbejdspartner

logo-wps_final_version-2a-

WomanPower Shoes

Bag navnet WomanPower er en meget speciel historie om kvinder. Ulla fra Woman Power Shoes tog i 2007 sin mindste datter i hånden for at tage til Kina og starte en skofabrik. Det skulle ikke bare være billige sko – men også smukke kvalitetssko.

Siden 2005, havde Ulla samarbejder med kinesiske skofabrikker om store sko-produktioner til både det europæiske, japanske og kinesiske marked. Nu skulle drømmen at starte sin egen fabrik, som kunne producere håndsyede sko, realiseres. Valget faldt på Fujian-provinsen, hvor Ullas datter  kom til at gå i den lokale skole, hvor hun heldigvis hurtigt fik mange venner.

Ulla startede fabrikken, og i dag er der otte medarbejdere på WomenPowerFactory, der styres af kvinder. Skomagerne på fabrikken er dygtige håndværkere, og med tiden er de også blevet gode samarbejdspartnere for Ulla i andre sammenhænge. Ulla var også nødt til at lære at være en leder – for kinesere.

De uhyrligt høflige kinesere klager normalt ikke. Noget vi danskere finder meget naturligt. Ulla lærte dem derfor at udtrykke deres mening og også klage, når det er nødvendigt. Og det var nogle gange også nødvendigt. Når Ulla greb gulvskrubbe og spand for at gøre rent, klagede de over dette. Rengøring ikke et job for en “direktør” – direktøren bør tage sig af sit eget “direktørarbejde”.

Den kombination – kinesisk flid, fingerfærdighed, og stolthed og dansk design og stædighed – er med til at gøre WomenPowerFactory og vores sko WomanPower Shoes til et fantastisk projekt, ikke bare om sko, men om respekt for kvinder, håndværk – og for, at kvinder skal altid have ret til at beslutte deres egen stil – også hvis de har problemer med deres fødder. Det første par ortopædiske sko blev produceret i 2011 i samarbejde mellem Ulla Hentze og danske og kinesiske ortopæder.

Bag WomanPower brandet, er et hold af stærke danske og kinesiske kvinder. WomanPower er en dansk sko, mode og produktionsvirksomhed. Vores designs er dybt forankret i danske design-traditioner, krydret med verdens farver og håndlavede i Kina i et muntert arbejdsmiljø præget af århundreders godt håndværk kombineret med dansk kompetence-drevne ledelsesprincipper.

“Vores produktsortiment har været lang tid undervejs. Jeg arbejdede og boede i år Kina og besøgte adskillige produktionsfaciliteter, før jeg endte med at etablere min egen. jeg var aldrig god til at gå på kompromis med kvaliteten, og mine sko er nødt til at gøre en forskel både for kunderne og for de mennesker, jeg arbejder sammen med. Vi laver sko til alle kvinder. Alle kvinder fortjener fantastiske sko.”

– Ulla Hentze, CEO & Chef Designer

novo-vita-logo

Ambassadør

Jeg er stolt over at være en af NovoVita´s 10 ambassadører, hvor vi alle hjælper med sprede et sundt budskab, hver på vores måde.

For mig handler sundhed om at lytte til ens krop og finde balance i livet med en kronisk tilværelse. Det handler om at have det godt rent fysisk og psykisk.Det er vigtigt at spise sundt, og jeg holder mig i form for at undgå at sygdommen ikke fylder for meget i livet. Jeg kan ikke fjerne gigten og jeg skal leve med den resten af livet.

Hvordan har du mærket at kosttilskud har gjort en forskel for dig og dine sygdomme? Og hvilke kosttilskud tager du?

Vi ved alle at vi skal spise sundt. Jeg forsøger at spise sundt i hverdagen, og har altid forsøgt at få de gode råvarer til kosten, og jeg er stor fan af økologi og danske produkter. Jeg tager MAG+, Colostrum, Calcium, K2, Multi B og SelenOrgannic og Multi Vitamin. Alt sammen noget der giver en hånd med til at øge mit immunforsvar.

Men jeg har haft en del forhindringer sådan ren madmæssigt. I perioder af min sygdom, har jeg haft store udfordringer med madlede. Det har fyldt meget og derfor er jeg enorm stor fan af gode kosttilskud, da de har kunne sørge for, at jeg fik de mineraler og vitaminer, som jeg ikke fik igennem maden.

Igennem årene via mine blodprøver har jeg kunne se, at et godt kosttilskud kan gøre en kæmpe forskel for kroppen. Jeg mener det er vigtigt at jeg passer på min krop, og det betyder, at jeg skal tage kosttilskud for at give den det bedste udbytte i livet.

Det skylder jeg mig selv!

NovoVita´s ambassadører er eksperter inden for alt fra fitness, elitesport og yoga, til skønhed, og iværksætteri.