PRIVAT KONSULENT

TRÆNGER DU TIL:

-Et wake-up-call eller et kærligt spark bagi?

-En tag-selv-buffet af inspiration, og værktøjer til at blive den bedste selvhjælper?

JA TAK! Jeg vil gerne have et uforpligtende tilbud med det samme.

vinter2

JA, OK! Jeg er aldrig blevet voksen nok til, at drikker ikke kaffe, men te er lige mig!

Det at investere i dig selv er en stor ting, men hver gang jeg selv gør det, så rykker jeg mig endnu mere end jeg havde forestillet mig. Jeg har derfor fuld forståelighed for at når du tager beslutningen om at investere i dig selv, så er det vigtigt at du kan mærke jeg hjælper også dig. Og du kan mærke at jeg hjælpe dig! Og du ved hvad du skal forvente dig af mig, men også af dig selv. 

Jeg har mere end 20 års erfaring med  en kronisk sygdom (leddegigt), sundhedssystemet, det offentlige system, forandringsarbejde (der virker) og det at være frivillige iværksætter.

Du kan få al den viden, som jeg har i bagagen, til lige det som DU har brug for… og det eneste du behøver er at gi’ mig er en kop te!

Hvorfor skal du overveje at gi’ mig en kop te? 

Jeg har i mange år arbejdet med mennesker, og i endnu flere år, også arbejdet med mig selv. Derfor har jeg også haft smerter tæt inde på livet, og bringer stor erfaring og forståelse med mig.

I dag anvender jeg den erfaring har fået i livet med en kronisk sygdom og støtter andre i de handlinger – for jeg ved hvordan det er eller kan være!

Jeg tager udgang i din nuværende situation og gør det til min mission at give dig overblik og indsigt i hvilke ressourcer du har, og kan bruge i dit nye normale. For det er en proces, og en acceptering af ens nye tilstand. Livet du levede, vil nok aldrig vende tilbage til hvordan det var, men det er okay. For du giver dig selv redskaberne til at skabe noget nyt og stærkt. 

“Jeg har en masse gode redskaber der gør, at du ikke behøver at gå flere år, inden du acceptere livet hvor du er nu – Lev dit liv og nyd din nye normale”
– Lisbeth Oxholm Snede

Sidder du fast i en negativ spiral, og du mangler måske en til at give dig et spark til at komme ud af hjemmets 4 vægge. Vend din indstilling til noget positivt, og få redskaber til at få hverdagen tilbage. (og kan du tåle at høre den, får du sandheden også!).

Hvis det er uoverskueligt at finde ud af hvor du skal starte, og hvad der kommer til at ske fremadrettet, er her nogle af de ting jeg kan hjælpe dig med.

 • Uvished omkring din fremtid
 • Håndtering af psykiske og fysiske smerter
 • Hvad er næste skridt?
 • Hvilken hjælp kan jeg få?
 • Hvad sker der rent økonomisk?
 • Miste håbet for fremtiden
 • Miste sit arbejde
  Hvor længe kan jeg være syg på jobbet?
  Hvad gør jeg i forhold til min arbejdsplads – synlighed overfor kollegaerne
 • Hvad kan jeg gøre for at hjælpe mig selv bedst muligt?
  Det, og meget mere, kan jeg hjælpe med.

Dette du skal vide om vores “te” møde:

 • Du kommer til at lave lidt ransagning af din hverdag, før vi mødes
 • Vi kommer til at drikke te på mit “kontor” i Them (eller vi kan tage snakken via Skype)
 • Du vil have min fulde opmærksomhed
 • Samtalen varer ca. 60 minutter.  Måske en lille smule kortere… måske en lille smule længere, men når vi afslutter får du:
 1. Forslag og mindst én løsning på, hvordan du kommer videre
 2. En opfølgning ugen efter via email (hvis du har brug for det)

Er det vigtigt nok, er jeg sikker på, at du kan arrangere en forlænget frokost eller på en fridag, så du kan komme videre.

 Du investere i dig selv. 

Det fungere på denne måde:

Det fungere på denne måde:

 1. Du booker din tid via e-mail.
 2. Jeg sender dig en bekræftelse via e-mail
 3. Jeg sender dig en faktura, hvor du kan betale din investering: Kr. 375,- kr. –  eller du kan bestillinge i shop + via MobilPay anmodning
 4. Du møder op til den aftalte tid på Rugvænget 28 i Them (eller vi taler sammen online via Skype eller mobilen)

Hvis du booker mig til en kop te, fordi du sidder fast i dit nye liv med kroniske sygdom, smerter eller handicap,  og du har prøvet alt muligt andet uden held. Så skal du være opmærksom på, at du selv skal være klar til at modtage hjælp, før gode råd hjælper.

Det er min erfaring, at jeg kan hjælpe de fleste mennesker på én time eller mindre… også selv om du måske har siddet fast de sidste 1, 2, 3 eller 5 år.

Juristiske regler for rådgivning :
www.retsinformation.dk