Foredrag | Konsulent

til dig og/eller din organisation

FOREDRAG

FOREDRAG

På Job med Kroniske Smerter

Livet med en kronisk sygdom

Det gør jeg ved, at give dig mange års erfaring om livet på arbejdsmarked med en kronisk sygdom. Jeg inspireres dig med redskaber af en hverdag på jobbet, hvor mange af os tit får nogle andre kollegaer og synlighed.

Er du på vej ind på arbejdsmarkedet eller på arbejdsmarked, så oplyser jeg om hverdagen på jobbet og kan gøre en forskel i hverdagen med små ændringer og redskaber.

Hvordan er livet med en kronisk sygdom? Hvilke udfordringer kan der være af hverdagens udfordringer? Til dig der er syg, ved hvor mange der kan være og jeg sætter fokus på gode råd til håndteringen af dem.

Hvad gør jeg i forbindelse med det sociale, med min partner, og mange flere gode input. Har du specifik brug for noget, så finder vi også ud af det.

FOREDRAG

KONSULENT

Indflydelse af det gode kosttilskud

Privat

Jeg fortæller om hvad kosttilskud kan give dig  i din hverdag, til dine udfordringer, og/eller problematikker. Kosttilskud skal aldrig erstatte en god varieret kost, men kan give ekstra styrke til din krop. Jeg tager udgangspunkt i mine egne blodprøver.

Og viser af hvordan det har ændret min indre styrke til, at modstå hverdagen med en kronisk sygdom.

Jeg tager udgangspunkt i din hverdag, dine udfordringer, og/eller problematikker.  Kronisk sygdom i erhvervslivet skal ikke ses som en stopklods, men derimod som en force for dig og din arbejdsplads. Har du svært ved, at forestille dig hvordan det skal fungere i praksis?

Intet problem, book en konsultation med mig, og jeg skal vise dig gode redskaber, der kan styrke din problemstilling.

FOREDRAG

Seksualitet, parforhold og singlelivet

Dette foredrag er for alle, dem der er i parforhold, dem der er godt i gang med singlelivet. Dem der gerne vil høre om og/eller oplyses om en eller flere sensuelt udfordringer i livet som kronisk syg.

Det kan være en bekymring mindre i livet med en kronisk sygdom og ingen spørgsmål denne aften er dumme eller flove.

Jeg har lavet en del om det, at leve livet som kronisk syg. I den proces har jeg arbejdet i flere retninger mod bedre forhold for dig og dine pårørende. Altid med et stor fokus på, at livet med en kronisk diagnose eller handicap får et bedre liv. Jeg har indgående forståelse for både patienter og pårørende når jeg er ude og holder mine foredrag, samt mit konsulent arbejde. Jeg forstår de udfordringer, der kan komme med kronisk sygdom på en arbejdsplads, i privatlivet (det seksuelle), det sociale og drømme og håb for fremtiden med en ny følgesvend.

Jeg har siddet på den anden siden og været nørdet med de faktiske tal, som konsulent for danske regioner og holdt foredrag. Kvalifikationsgivende erfaringer, jeg har med i rygsækken når jeg taler til jeres organisation, er min ansættelse fra Region Midtjylland, hvor jeg har været konsulent på deres projekter “Det brugerinddragende hospital” og “Den patient ansvarlige læge”.

 

Lisbeth Snede-8
Forår, lisbseth snede, foredrag, konsulent

Har du, din organisation eller forening, brug for en forerdagsholder, der selv har mærket på sin egen krop hvad livet som kronisk syg kan gøre være af udfordringer, så du får inspiration, viden og værktøjer, der bruges med det sammen og selvfølgelig tilpasset dig.

Jeg har lavet en del foredrag til både private og foreninger, og hjulpet en del kronisk syge, om at bibeholde sig selv i job, finde den råde tråd, der kan komme nogle udfordringer når man er syg, specielt i forbindelse med end arbejdsplads, og jeg hjælper på den gensidige kommunikation.

Jeg er din konsulent, hvis du lider af kronisk sygdom og gerne vil have hjælp angående et job, privatliv eller sidder fast i en negativ spiral og hverdagen byder på flere problematikker, så er jeg den der kan give redskaber til dig, som privat.

“Tak for et inspirerende foredrag i aftes. Du var meget veloplagt, og besad stor meget viden og det er, som om du har mange gigtsygdomme, og problemer tæt inde på livet.” Stor tak til dig!
Viborg-Skive Kredsen, Gigtforeningen
“Tak for et fantastisk godt foredrag i Vordingborg i aften. Fik rigtig mange gode redskaber og noget at tænke over... …….så nu skal vi huske at være ærlige ?” — følte sig underholdt.
Gitte, Vordingborg
“Lisbeth udfordret mig i mine tanke- og handlingsmønstre og styret mig i en retning mod accepten af min nuværende situation.”
Iben, kronisk syg

BOOK MIG

Du kan nemt og hurtigt book mig til et af mine populære foredrag.

Se her – hvor du kan deltag i mit næste foredrag

Kontakt mig via mail eller telefon +45 30 66 73 77 og vi finder ud af, hvordan jeg kan hjælpe dig!