Foredrag for ansatte

Den nye måde at får kronisk syge i job på.  

Hvordan forstår du at møde dine kollegaer og/eller ansatte i øjenhøjde?

“Working 9-5, what a way to make a living”. Eller 8-4, og tidligere om fredagen. Det er sådan en almindelig danskers arbejdsuge ser ud. Men ikke alle er desværre i position til at efterkomme disse krav. Men derfor er deres potentiale og kompetencer jo ikke overflødige ude i de danske virksomheder. 

Vi skal give redningsveste og håndsrækninger til de folk, der ikke længere ved hvilken båd de tilhøre. rask og arbejdsparat, eller syg og værdiløs. Der er nemlig mange flere både i vores danske arbejdsflade, og sammen kan vi hjælpe folk med at finde tilbage til job, på præmisser der efterkommer arbejdsplads, kolleger og kroniker. Kronisk sygdom eller smerter, sletter ikke viden og faglige kompetencer, og vi lever på det danske arbejdsmarked af disse to ting. 

Så lad os få alle mand tilbage om bords. 

Lisbeth Snede-8

Beskrivelse
Dette er et foredrag, som kan hjælpe jeres organisation eller virksomhed med at få en større forståelse, og viden om kroniske syge eller smertepatienter, og hvordan man bedst støtter dem i at blive på det danske arbejdsmarked.

Emner fra foredraget: 

  • Hvordan skabes der dialog i øjenhøjde? 
  • Hvordan forbedrer man tilknytning, bibeholdelse og tilbagevending under sygdomsforløb? 
  • Hvorfor positiv imødekommelse, skaber et stærkere netværk. 
  • Ideer og råd som skaber både verbal og non-verbal kommunikation, og gensidige forståelse i hverdagen kollegaer imellem. 

Min baggrund er at jeg er borger, kronisk syg og har en brugerkonsulent baggrund jeg stadig bruger. Før jeg fik tilkendt mit fleksjob, var jeg mere end 17 år på arbejdsmarked, hvor var jeg har været i flere virksomheder, nogle hvor jeg sad som leder for afdelinger. Derfor har jeg stor erfaring med både systemet og arbejdsmarked i flere niveauer, og det er igennem disse erfaringer at jeg guider virksomheder, kollegaer samt leder og chefer. Jeg kan derfor fortælle om livet fra den anden side af spektret, og jeg giver jer svar på hvordan I tackler hverdags udfordringer på arbejdspladsen, hvad enten det er kronisk syge, fleksjobber, praktikant, jobafklaring eller førtidspensionist. 

Effekten af at høre det fra en der selv har været syg, giver større gennemslagskraft og større forståelse for de udfordringer det kan være, at leve med skjult smerte og sygdom.  

Deltagerne på dette foredrag vil få øjeblikkelige konkrete ideer og løsninger til hvordan de kan tilbyde folk med kroniske smerter, en nemmere hverdag, og selv vide hvilke signaler man skal være opmærksomme på når man arbejder tæt med en kronisk syg. 

Der findes masser af pjecer og foldere, om hvordan det er at leve og arbejde med en kronisk sygdom. Men alt dette materiale er ikke kreeret af folk, som selv er ramt af kronisk sygdom. Det vil jo egentlig være som at gå til lægen, for at finde ud af, at han ikke selv har taget sin uddannelse. Og det er på dette punkt, at JEG adskiller mig. Jeg har været begge steder, og nu vil jeg hjælpe jer!

Varighed: 1-2 timer
Pris: Kontakt for info
Ønsket AV-udstyr: Projektor til medbragt PC & mikrofon

“Lisbeth deltager på vores seminar som patientens stemme og været patienten med sin egen personlig historie. Lisbeth var god til at sætte mennesket/patienten Lisbeth i perspektiv til deltagerne og tilført seminaret stor værdi. Lisbeth er velvillig, imødekommende og en smilende væsen.”
Koncern HR, Defactum, Aarhus

BOOK MIG ​

Du kan nemt og hurtigt book mig til de populære foredrag eller som konsulent til din virksomhed. 

Kontakt mig via mail eller telefon +45 30 66 73 77

-og vi finder ud af, hvordan jeg kan hjælpe dig!