Konsulent for erhverv

Kronisk sygdom i erhvervslivet skal ikke ses som en stopklods,
men derimod som en force for din virksomhed.

Samarbejde, arbejdsglæde og trivsel i din virksomhed

Jeg er din konsulent, hvis du har en ansat der er kronisk syg og har udfordringer på arbejdspladsen. Fastholdelse på arbejdsmarked, er en af de største udfordringer i dagligdagen for mange.

lyserødblomst

Når man er kronisk syg og skal varetage et arbejde kan hverdagen byde på flere problematikker – både for den ansatte, men også for chefen. De erfaringer jeg har gjort mig, har jeg trukket på, og gennem disse erfaringer har jeg guidet flere virksomheder.

Emner:

 • Stressfaktorer på arbejdspladsen
 • Dialog af sygdommen, for både ansatte og kollegaer
 • Ulemperne og fordelene der er ved at, have et arbejde som kronisk syg
 • Fordelen der er ved at have en på fleksjob ansat
 • Samfundsøkonomiske fordele ved at fastholde personer med kroniske smerter og sygdom på arbejdsmarked.

Arbejde i dag er som en identitet for mange mennesker, også for folk med kroniske lidelser. Et job-identitet kan være med til at give kronisk syge en stor livsglæde og være med til at skabe en følelse af at være normal, også selvom det kun er nogle timer om dage, eller ugen – selvfølgelig med de hensyn den ansatte måtte have. 

Det handler det om at bibeholde og fastholdelse af kronisk syge på de danske arbejdspladser, og give det mere fokus i erhvervslivet, om hvordan de takler deres ansattes ”nye situation”.

Som arbejdsgiver får du:

 • Vejledning og råd til forståelse for skånebehov, uden af effektiviteten rammes
 • Burger Indflydelse/Peer to Peer
 • Redskaber til håndtering af den optimale arbejdsdag

Som ansat får du:

Vejledning og råd til accept af skånebehov

 • Min personlige erfaring på arbejdsmarked med en kronisk sygdom
 • Tilrettelæggelse af den optimale arbejdsdag
 • Coaching til at tage snakken om kronisk sygdom med kollegaer og chef.

Fastholdelse til arbejdsmarked kan give en bedre samfundsøkonomi og derfor er det den holdning vi skal oplyse, vejlede og guide jer i Erhvervslivet om. Det er nemlig også gavnligt for virksomheder at have folk med kronisk sygdom hos dem. Som konsulent er mit mål at bidrage til en forskel ude i “livet”, både for medarbejder, kollegaer og leder.

Kronisk sygdom rammer alle, men med forståelse og redskaber behøver det ikke bremse udviklingen i erhvervslivet. 

Juristiske regler for rådgivning :
www.retsinformation.dk

“Lisbeth deltager på vores seminar som patientens stemme og været patienten med sin egen personlig historie. Lisbeth var god til at sætte mennesket/patienten Lisbeth i perspektiv til deltagerne og tilført seminaret stor værdi. Lisbeth er velvillig, imødekommende og en smilende væsen".
HR, Defactum
"Lisbeths smil, power og lækre blå taske kommer langt med hendes gode karma, der som en anden lille klokkeblomst, har banet vejen hos mig og mine kursister/deltager, som en af de første pionerer i et systematisk integration af bruger og system”.
Region Midt, Koncern DEFACTUM, Aarhus
“Tusind tak for dit fine indlæg på din blog – det er en meget fin og dejlig omtale af mig og mit projekt. SÅ mange tak for det!".
Laila, Reumatologisk, Odense