Erhverv | Offenligt

Jeg arbejder passioneret for patient/bruger inddragelse. Kronisk syge´ hverdag og de udfordringer der kan komme, som kronisk syg på arbejdsmarked. 

FOREDRAG FOR ANSATTE

KURSUS

Den nye måde at får kronisk syge i job, eller blive i job på  

Sygdom og job 

Foredrag er henvendt til ansatte i enten erhvervet, den offentlige sektor eller almindelig virksomheder.

Jeg giver værktøjet, samt processen til hvordan der kan kommer større forståelse, til de udfordringer der kan komme i hverdagen, som kronisk syg. Hvad enten det er udfordringer, eller vejen tilbage til arbejdsmarked. 

Mangler du et kursus, der kan hjælpe dine ansatte, borger og/eller klienter, med at erhverve sig værktøjer, som de kan bruge positivt til at komme tilbage til arbejdsmarked eller fastholdelse på arbejdsmarked. 

Jeg kan hjælpe med at give dem dette, og give en større forståelse for hvilke udfordringer der kan komme, i dagligdagen med en kronisk sygdom- og smerter.

FOREDRAG

Foredrag for organisationer og  foreninger o.l.

WORKSHOPS

Forankringsarbejder med borger-, bruger- og- patient inddragelse

Kender du en der er ramt af kronisk sygdom eller smerter? Eller er det måske dig selv der er det? Dette foredrag er til designet til at hjælpe med forståelsen, syge og raske imellem på arbejdspladsen.

Hvilke usynlige udfordringer er der, hvor ligger skammen og meget mere. Jeg er selv kronisk syg, så jeg ved hvad jeg snakker om.

Skal du have redskaber til hvordan du, som offentlige instans, kan inddrage dine borger-, bruger- og- patient inddragelse bedre i jeres tiltag. 

En af mine store passioner er forankrings implementering, og via en workshop hos mig, på enten en eller to dage kan jeg giver jer redskaberne der gør det muligt at komme igang. 

KONSULENT

Erhverv Konsulent

Kronisk sygdom i erhvervslivet skal ikke ses som en stopklods, men derimod som en force for dig og din virksomhed. Har du svært ved at forestille dig hvordan det skal fungere i praksis?

Intet problem, book en konsultation med mig, og jeg skal vise jer hvordan I får alle jeres styrker frem sammen.

Jeg har arbejdet i to retninger i min karriere før sygdom; i det offentlige og i erhvervet. Derfor har jeg en indgået forståelse af begges parters sider, når jeg kommer ud og holder mine foredrag, kursus og konsulent. Jeg forstår de udfordringer, der kan komme med kronisk sygdom på en arbejdsplads, både gennem øjnene som kollega, arbejder, og leder eller arbejdsgiver. 

Andre kvalifikationsgivende erfaringer, jeg har med i rygsækken når jeg taler til jeres organisation, er min ansættelse fra Region Midtjylland, hvor jeg har været konsulent på deres projekter “Det brugerinddragende hospital” og “Den patient ansvarlige læge”. 

 

Lisbeth Snede-8
lyserødblomst

Jeg har lavet en del kurser og foredrag til erhvervslivet, og hjulpet en del kronisk syge, om at bibeholde sig selv i job. Der kan komme nogle udfordringer når man er syg, specielt i forbindelse med end arbejdsplads, og jeg hjælper på den gensidige kommunikation.

Jeg er passioneret for patientinddragelse og jeg håber ,og tror på, at det for erhvervslivet og i den offentlige sektor, er yderst vigtig, at kronisk syge er repræsenteret. Særdeles når hver 3. dansker er ramt i større eller mildere grad af en kronisk sygdom. 

“Tak for et inspirerende foredrag, hvor du fik belyst livet som kronisk syg og handicappet".
Iben, Jobcenter, Vordingborg
“Lisbeth fortalte om støttemuligheder og hun lyttede til os, hvor der blev snakket om udfordringer med job og usynlige lidelser. Hun brugte visuelle ”æg” som en rigtig god måde at vise ens smerteskala uden at behøve at sætte ord på. Det kan bruges på alle arbejdspladser og i alle hjem.”
Søhøjlands kreds, Gigtforeningen
“Tak for et super godt arrangement, hvor der kun er positivt at sige. Det er klart noget, som vi skal snakkes ved om ift. næste efterår.”
Patricia, Gigtskolen

BOOK MIG ​

Du kan nemt og hurtigt book mig til de populære foredrag eller som konsulent til din virksomhed

Kontakt mig via mail eller telefon +45 30 66 73 77

-og vi finder ud af, hvordan jeg kan hjælpe dig!