fbpx Skip to content

Foredrag | Workshop | Kursus | Konsulent

Min portefølje inkludere alt fra patientdesign i sygehusvæsnet,
siddende i ekspertråd, og værktøjer der kan implementeres, uden dyrekøbte redskaber.  

Erhverv

Privat

Mangler du en engageret person, til at komme og gøre en forskel for jeres arbejdsmiljø, med fokus på at bidrage til bedre arbejdsvilkår, især hvis sygdommen har ramt jer. 

Jeg arbejder altid dedikeret på hver enkelt opgave, og kan altid skræddersy hver opgave specielt til jeres ønsker og behov. 

Hvad end i booker foredrag, workshops, individuelt konsulent tid eller kursus.

I får viden, inspiration og værktøjer der kan implementeres med det samme, og som ikke kræver flere udgifter eller dyrt købte redskaber.

Jeg har i flere år arbejdet med patientinddragelse, og at give stemme til livet med en kronisk sygdom. Jeg er blevet en erfaringsekspert, ved at leve med, i og for en nemmere hverdag med sygdom, både i indland og udlandet.  

Alle kender en med kronisk sygdom, men forstår vi deres situation? Her kan et foredrag med mig, åbne op for tabu emner, der kan være sværere at starte selv. At være kronisk syg, kan føles distancerende og ensomt, og at omverden ikke kan se gennem ens filter. For selv om du smiler, kan det stadigvæk gøre nas i krop og sjæl.

Privat kan du book mig til mange forskellige udfordringer der måtte komme, kommunikation, stiftelse af fællesskaber og skabe den gode dialog. I har muligheden for at, bestille et mere personificeret foredrag efter ønske – F.eks. seksualitet, samvær eller smertehåndtering.

Jeg har i mit arbejde som foredragsholder og konsulent, gjort en stor forskel for mange mennesker, og jeg arbejde passioneret med at fortsætte dette vigtige budskab. 

Mit navn er som sagt Lisbeth, og jeg er kronisk syg. Faktisk har jeg efterhånden mere end 26 års erfaring på bagen med sygdom. Det er blandt andet denne erfaring jeg trækker, i mit daglige arbejde.

For selvom jeg er kronisk syg, med flere diagnoser, og er tilkendt fleksjob, så arbejder jeg stadig i dag.

Men hvor jeg før arbejde for virksomheder, arbejder jeg i dag med at informere virksomheder og private, om de muligheder og værktøjer de kan få, for at bibeholde deres egen, eller kollegaers tilhørsforhold til det danske arbejdsmarked. Mit nuværende job lå ikke til højrebenet da jeg blev syg. Det var en mulighed jeg skabte for mig selv, fordi jeg nægtede at lade sygdommen blive hvem jeg er.

For jeg er stadig Lisbeth, med en kronisk diagnose – ikke bare kronisk syg!

Jeg mødte mange på min vej, som ikke kunne finde deres plads i samfundet med et sygdoms stempel, og som følte at der ikke længere var plads til dem, og derfor kunne jeg ikke lade være med at tænke “Kan det virkelig passe, vi ikke har muligheder for vores syge?”.

Mange mennesker med kronisk sygdom, finder nemlig styrke i at holde fast ved en normal.

Og her hjælper jeg gerne!

lyserødblomst

At være kronisk syg, behøves nemlig ikke at betyde, at man ikke kan vare sit arbejde, bare at du har andre forudsætninger for dette. Jeg har kæmpet min vej gennem det danske system, og er derfor stærkt rustet til at hjælpe jer, med at implementere redskaber.

Vejen er nemlig langt fra let gennemskueligt, men det er jeg. Og derfor er jeg jer en uundværlig hjælp, når kronisk sygdom rammer.

Jeg er kronisk syg, men jeg har mere kronisk kampgejst og vilje. Og derfor er min ´darling´at hjælpe andre med at holde foden indendørs, eller finde vejen tilbage til job på deres præmisser.

Forandringer er livets gang! Uanset om du har brug for at, gøre det alene eller en hjælpende hånd, er foredragene for alle kroniske syge og pårørende – er det et vigtigt element for alle. 

En fornøjelse og herligt, at møde så sejt et menneske som dig!
Tusinde tak for din fine indsats ved vores dilemmashow. Du satte meget fint både ansigt og ord på svære spørgsmål-og 
kom med kloge forslag og refleksioner. Du gjorde det så godt!
Anne Reinholdt, Gigtforeningen

BOOK MIG

Du kan nemt og hurtigt book mig til de populære foredrag eller som konsulent til din virksomhed

Kontakt mig via mail eller telefon +45 30 66 73 77

-og vi finder ud af, hvordan jeg kan hjælpe dig!